rcautoplanet

ALLE PRODUCTEN ZIJN OP VOORRAAD EN DIRECT LEVERBAAR!

VOOR 18.00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

0475-202015

LOGIN

WENSENLIJST

Reparatie & Service

Reparaties
RC Autoplanet staat bekend om de goede service en garantie regeling en heeft zijn eigen reparatie afdeling. Wanneer een produkt defect is of er problemen ontstaan met je aankoop wordt dit binnen de garantie periode snel en vakkundig gerepareerd of wordt het product vervangen. Je kunt het product naar ons opsturen, waarna het product binnen 1 a 2 weken kosteloos gerepareerd naar je wordt teruggestuurd. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze winkel, vaak kan een product meteen worden gerepareerd. Wanneer het echter te druk is of het een uitgebreide reparatie betreft nemen wij het product in en kun je deze ophalen wanneer het product gerepareerd is.

Produkt retour sturen voor reparatie
Wanneer je een product wilt opsturen voor reparatie dien je altijd eerst contact op te nemen met onze helpdesk. In veel gevallen kan een probleem telefonisch worden opgelost. Mocht het product toch opgestuurd moeten worden dan krijg je alle retour gegevens via de mail opgestuurd. Zorg er altijd voor dat je de reden van retour aangeeft en ook de afzender en een kopie van de factuur mee stuurt.

RC Autoplanet Helpdesk
Onze helpdesk is er voor al je vragen, of je nu vragen hebt over een bestelling of problemen hebt met een product, je kunt met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Je kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Telefoonnummer Klantenservice: +31 (0)475-202015 [ma-vr bereikbaar van 11:00 – 17:00]