rcautoplanet

ALLE PRODUCTEN ZIJN OP VOORRAAD EN DIRECT LEVERBAAR!

VOOR 18.00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

0475-202015

LOGIN

WENSENLIJST

Traxxas RC Auto’s

Traxxas is momenteel een van de bekendste merken op het gebied van RC Auto’s. Traxxas staat voor kwaliteit en is marktleider op het gebied van innovatie en technische ontwikkeling. Vele nieuwigheden en trends binnen de RC wereld stammen uit de keuken van Traxxas. Traxxas RC Auto’s zijn bijvoorbeeld uitgerust met bluetooth modules en hebben daardoor de mogelijkheid om ze via je smartphone in te stellen en uit te lezen. Tevens kun je met je Traxxas RC Auto de snelheid, temperatuur en toerental uitlezen wanneer je de telemetrie module inbouwd.

Traxxas staat voor kwaliteit

Iedereen met veel of weinig ervaring van RC Auto’s kent de naam Traxxas en kan bevestigen dat Traxxas staat voor kwaliteit en bijna onverwoestbare RC Auto’s maakt. Je kunt met een Traxxas RC Auto zonder problemen hoge jumps maken en er zeker van zijn dat je auto het overleeft. Natuurlijk kan er bij een verkeerde landing iets kapot gaan, maar dan zijn alle Traxxas RC Auto onderdelen makkelijk verkrijgbaar en in het algemeen zeer betaalbaar.

Traxxas staat voor snelheid

Als het gaat om snelheid, dan maakt Traxxas de snelste RC Auto’s. Momenteel kun je met de Traxxas XO-01 RC Auto (een 1:8 Racewagen)  een topsnelheid behalen van maar liefst 160 km/uur. Deze snelheid kan natuurlijk alleen maar worden bereikt op speciaal bestemde racetracks.

Klik hier om alle Traxxas RC Auto’s te bekijken.