rcautoplanet

ALLE PRODUCTEN ZIJN OP VOORRAAD EN DIRECT LEVERBAAR!

VOOR 18.00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

0475-202015

LOGIN

WENSENLIJST

Garantie

Altijd minstens 1 jaar garantie bij RC Autoplanet!
Wij bij RC Autoplanet doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Zo hebben we een grote winkel met vakkundig personeel, snelle levering, snelle respons op Email en een vast servicenummer om al je vragen meteen te beantwoorden! Naast de vele verkopen in onze winkel zijn er steeds meer klanten van RC Autoplanet die gebruik maken van onze Webshop. Daarom begrijpen wij als geen ander dat je je als klant zorgen kunt maken over garantie, bijvoorbeeld wanneer er onverhoopt iets mankeert aan een geleverd produkt. Om je ervan te overtuigen dat wij een zeer goede service bieden wat betreft garantie lichten we hieronder enkele belangrijke punten toe.

Garantieperiode
Op iedere aankoop bij RC Autoplanet heb je minimaal 1 jaar garantie. De exacte garantietijden staan in de produktomschrijvingen, voor Traxxas producten is dit vaak 2 tot 3 jaar! Volledige fabrieksgarantie geldt voor elektronische componenten, maar NIET voor slijtende onderdelen zoals tandwielen, motoren etc.

Eigen Reparatieservice
RC Autoplanet heeft zijn eigen ervaren monteurs, zodat je zeker kunt zijn van een korte reparatietijd, mocht dit onverhoopt nodig zijn. In het algemeen worden produkten binnen 1 a 2 weken gerepareerd en retour gezonden naar de klant.

Beschadiging bij ontvangst
De door ons verstuurde produkten worden zeer zorgvuldig verpakt om te voorkomen dat er tijdens de verzending schade aan het produkt kan ontstaan. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat een pakket onderweg beschadigd raakt. Mocht dit toch het geval zijn, dan kun je direct contact met ons opnemen en wordt er voor gezorgd dat je binnen enkele dagen een vervangend produkt toegezonden krijgt.

Elektronische onderdelen
Veel van onze produkten bestaan uit elektronische elementen van hoge kwaliteit. Mocht er een probleem zijn met een van de elektronische onderdelen, dan sturen wij je in de regel kosteloos een vervangend onderdeel toe, waarna je ons het kapotte onderdeel terugstuurt. Zo ben je op een snelle manier geholpen! De uitzondering hierop zijn heel dure elektronische componenten van bijvoorbeeld Traxxas. Deze ruilen we na ontvangst van het defecte onderdeel om voor een nieuw onderdeel. Tevens is het mogelijk om langs te komen in onze winkel in Herkenbosch om je produkt te laten repareren, dit zal echter vaak niet direct kunnen worden gedaan, maar je aankoop zal dan worden ingenomen waarna je bericht krijgt wanneer je aankoop is gerepareerd. Voor meer informatie kun je in onze algemene voorwaarden kijken of contact met ons opnemen.